Info/priser matfotografering

Jag började fotografera mat när jag bodde i Boston i tre år och frilansade på tidningen Improper Bostonian. Varje vecka fick jag åka runt till olika kockar och restauranger i stan, fotografera maten – och sedan alltid smaka den. Vilken kock blir glad om man tackar nej och går därifrån? Oj, så mycket goda luncher och middagar jag fick!

Här i Sverige har jag fotograferat bilder till matreportage i flera tidningar (tex Svenska Dagbladet & Magasin Båstad) och på företagshemsidor (tex Gardeners, Gladmage catering, Hotel Skansen/Restaurang SandTorekov HotellHotel Riviera StrandJellyBean, HemDeli och gårdsbutiken Kackel & Surr). Du kan se många av bilderna i galleriet.

Jag fotograferar alltid i naturligt ljus i miljö (dvs inte i studio med blixtar). Dagsljus är det bästa ljuset och jag älskar det!

Inget uppdrag är för stort eller för litet. Jag reser gärna både inom Sverige och internationellt, för matfotograferingar. Ring eller mejla mig och berätta vad du behöver! Mina kontaktuppgifter hittar du här.

Matfotograferingar och övriga företagsuppdrag 2024 startar på 3200 kr.

F O L L O W
E N G L I S H